Du visar för närvarande Fyra målbilder för sommaren 2017

Fyra målbilder för sommaren 2017

  • Inläggsförfattare:
  • Lästid:3 minuters läsning
  • Inlägget ändrades senast:2021-04-02
  • Inläggskategori:Svenska
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Äntligen lördag och dags att ta fram målbilder för sommaren 2017. Lite tidigt, kanske. Men samtidigt känner jag att mars inte är något att hurra för just nu. Ute snöar det. Och sommaren 2017 kommer jag ju faktiskt att vara ledig, för en gångs skull.

Order målbild är förresten något som jag fått höra en hel del på senaste tiden. Och kanske är det bra att jobba med visualisering och målbilder, vad vet jag.

Sommaren 2017

Sommaren 2017: mina fyra målbilder

  1. Sitta på en badstrand i en tunn och mjuk sommarklänning samt sandaler. Vi får hoppas att den nordiska sommaren visar sig från sin bästa sida, annars kan ju detta bli lite svårt att uppnå. Också picknick på berget vid vår stuga på Åland är en fin tanke. En bra bok, god mat, hemgjord lemonad. Kanske den där rödrutiga dukten.  Och tänk, färska blåbär direkt från skogen och hallon från busken.
  2. Bratislava. Jag saknar staden otroligt mycket. Dessutom lider jag av en hemsk resfeber just nu. Men i alla fall – Bratislava. Framför mig ser jag bokbutiker, mysiga kaféer, Zlaté piesky. Luncher på stan, fräscha lemonader och långa promenader. En vecka eller två i den staden vore inte fy skam.
  3. Familjen. Familjen skulle jag gärna tillbringa mycket tid med. Grilla god mat, sitta ute tills det blir mörkt. Ta långa promenader. Prata strunt. Åka båt, kanske. Pappa har köpt en kajak. Den vill jag testa där vid stugan!
  4. Springa. Yoga. Stå på huvudet (kanske!). Röra på mig. Här i närheten finns det riktigt fina motionsspår – med mycket backar men också väldigt fin natur. Där vill jag springa –  hela varvet runt och känna hur solen värmer ansiktet och hur urjobbigt det kan vara. Men hur skönt det ändå är att komma runt. Och yogan har jag också saknat. Den där känslan av att total avslappning medan jag ligger eller står eller sitter på den där mattan.

Sommaren 2017

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.